Vi utvikler morgendagen

I Websupporten dreier alt seg om menneskene vi er og de vi arbeider med. Vår drivkraft og tilpasningsevne, kombinert med et stort hjerte, setter oss i stand til å gjøre en forskjell hver dag. Som en sammensveiset gruppe med varierte erfaringer, ferdigheter, og interesser, tilbyr vi kreative og langsiktige digitale løsninger. Vi brenner for å møte våre kunders behov og takle komplekse utfordringer med innovasjon og engasjement.

En entusiastisk drøm | Websupporten.no

En entusiastisk drøm

Hvordan begynte det?
Som så mange historier begynte vår med en svært stor begeistring for teknologi.

Med over 20 års erfaring i databransjen er vi beredt og definitivt klare for enhver utfordring som kommer oss i møte. Historien begynte vel på gutterommet i 2003 med flere pc deler, et nytt verktøyssett og cd’er klare for å installere datidens godbit av en datamaskin.

Tilbake da var Startit store i området og til og med de var imponerte når tenåringen viste frem sine bygge-egenskaper og ga en klar beskjed “Du burde begynne å jobbe innen IT!” Drømmen var klar, og helt siden da har den digitale verden blitt vår verden. Spol fremover til nåtid hvor samme drøm følges like entusiastisk, hvor vi får lov til å hjelpe andre å oppnå sine drømmer.

 

I hjembyen, Stavanger

Websupporten ble startet opp av et godt kvalifisert team som utvikler morgendagen. Vi hjelper bedrifter å komme i gang, forbedre eller rett og slett vedlikeholde og drifte fremgangen.

På et kontor i Stavanger foregår det meste, og herfra til resten av verden er vi med på å skape digitale løsninger. Vi er ikke det største selskapet, men vi jobber like dedikert med hver eneste kunde, enten i Stavanger eller der hvor det trengs.

Skal du ha noe gjort en Fredags ettermiddag eller Søndags morgen, så er vi her på bestilling. Vår spesialitet er omfanget av vår natur, ettersom vi tar på oss svært ulike oppdrag fra dag til dag. 

I dag huser vi hjemmet til nesten 100 bedrifter hvor vi har driftsavtaler og ulike løpende tjenester. Det er i helt ulik omfang, og vi setter pris på alle sammen.

Websupporten gjør deg synlig i Stavanger | Websupporten.no

Våre verdier

Vi vokser sammen

Som et familiebygget selskap, setter vi hverandres vekst som vår høyeste prioritet, vitende om at vi ikke kan vokse eller hjelpe våre kunder uten fellesskap. Vårt fundament hviler på å vokse sammen for å fremme andres suksess. Gjennom respekt for moral og etikk i våre interaksjoner, internt, med partnere og kunder, bygger vi integritet som grunnlag for lojalitet og langvarige, sunne samarbeidsforhold.

Gjør det bedre, alltid

Uavhengig av prosjektet, er målet alltid å overgå oss selv – å gjøre det bedre, alltid.

Denne verdien springer ut fra vårt grunnlag, der vi, som familie og kolleger, deler interesser fra spill til fotball, og mer. Det handler om hvordan du scorer mål som Ronaldo, og hvordan det neste målet ditt skal bli enda bedre enn det forrige.

Gjør en forskjell

Et enkelt begrep som betyr mye for oss. Vi er her for å gjøre en forskjell i hverdagen. Vi er her for å skape et fotprint vi kan være stolte av, i flere år fremover, ja kanskje generasjoner.

Når vi våkner hver dag, så er det for å gjøre noe med mening, skape resultater som gir avkastning og gjøre det vi kan for å oppnå våre mål.

Et lite team - Mange ferdigheter

Vi er dedikerte mennesker som jobber bak skjermene hos Websupporten.
Herfra og ut til resten av verden er vi med på å skape morgendagens muligheter. Digitalt!

 

Tom Danny S. Pedersen - Daglig leder i Websupporten

Tom Danny Pedersen

Daglig leder & SEO Spesialist
Jan Oskar S. Pedersen - SOME Marketing Manager

Jan Oskar S. Pedersen

SOME, Support & Marketing Manager
Rectangle 5

Dan Johan Pedersen

Eier & Administrasjon
Camilla Nørregaard - Designer | Websupporten.no

Camilla Nørregaard

Web Designer
Adrian Kirkhus ICT

Adrian H. Kirkhus

ICT, Technical Support Team
Ruben Sivertsen - Sales 2024 | Websupporten.no

Ruben Sivertsen

Head Of Sales Division
Rectangle 5

Mari

Skribent | Tekstforfatter
Rectangle 5

Liam Tissot

Prosjektstyring
Rectangle 5

Andy Cena

Utvikler

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi er her for å lytte og samarbeide! Kontakt oss i dag, og la oss sammen skape noe ekstraordinært. Vårt dedikerte team står klart til å håndtere dine henvendelser og finne skreddersydde løsninger som passer dine behov. Ta kontakt på +47 94 09 34 09 eller send en mail til kontakt@websupporten.no