Hosted Exchange hos WS Norge!

Ikke bare kan vi friste med et profesjonelt oppsett av epost, men vi tilbyr Hosted Exchange hos oss i Websupporten. Har du en bedrift eller tenker å starte bedrift, så vil du bli tatt seriøst med et godt epostsystem, eget domene og ikke minst – en leverandør med god sikkerhet!

Uansett hvilken enhet du bruker, så er både meldinger, kalendere og din kontaktinformasjon synkronisert. Det er et sikkert valg og det riktige valget for enhver bedrift. Hosted Exchange epost forandrer hverdagen og gir deg kontroll.

Hosted Exchange gir det lille ekstra for all informasjonsdeling som må være oppdatert kontinuerlig, tilgjengelig fra hvor som helst, hvor man enkelt deler informasjonen videre med sine kollegaer. Hosted Exchange gjør det enklere å samarbeide på en effektiv måte, dette skaper en mye bedre brukeropplevelse for deg og dine ansatte.

Hvordan funker Hosted Exchange hos oss?

Det er veldig enkelt, du bestiller og vi ordner! Du kan velge akkurat hvor mange eposter du behøver og vi styrer alle DNS innstillinger på domenet og kan stå for all administrasjon, slik at du slipper å tenke på noenting annet enn at det skal funke. Vi tilbyr domener hos oss, er det slik at du har et domene fra før av, kan vi flytte det til oss og sette opp eposten deretter. Vi konfigurerer alt til du er oppe og gå med din nye profesjonelle epost.

Men hva med mine gamle eposter?

Det er ingen problem! Vi har en spesialutviklet modul som gjør det mulig for oss å kopiere / migrere over dine gamle eposter. Når vi setter opp din nye Hosted Exchange epost, kan vi gjøre dette samtidig. Vil du ha dem med videre, så løses det.

Hva med sikkerhet?

Vi tilbyr et godt spamfilter og støtter kryptering. Våre epost støtter STARTTLS på utgående e-post og STARTTLS og SSL-on-connect på POP3 og IMAP. MX-ene støtter såkalt opportunistisk kryptering (Les mer på Wiki om dette) for både innkommende og utgående forbindelser.

Har du problemer med installering, så er det helt i orden og vi følger deg og dine ansatte hele veien. Behøver dere Remote Control, tilbyr vi også dette, i tillegg til gode instruksjoner til pålogging. Når man har Hosted Exchange er alt synkronisert, og dermed kan du også være ganske sikker på at du kan logge direkte inn på Outlook, så er du i gang.

Er du klar for å bestille? Ta kontakt med oss HER.