MS365 løsninger for bedrifter

Microsoft 365 (MS365, tidligere kjent som Office 365) er et nymoderne digitalt kontor, samlet på en plass, men tilgjengelig overalt. Hvis du jobber hjemmefra, på toget, i bussen eller befinner deg på kontoret – så er dine tjenester alltid tilgjengelig. MS365 lar deg være produktiv på farten når som helst.

Løsningene er laget for å skape sømløse arbeidsmetodikker innad bedrifter.

Det første spørsmålet som stilles, er som oftest – Hvorfor burde du velge MS365?

Nedenfor er det noen gode grunner!

Forskjellen mellom gamle Office og MS365

Svaret begynner med en liten forklaring som omhandler en differensiering av hva «Office pakken» brukte å være, og hva den er i dag, når den kalles MS365. Office bestod som oftest av Word, PowerPoint, Excel og Outlook som epost-program. Før i tiden hadde man en lisens som ble installert på én enhet. Det er dette mange husker den dag i dag, og forbinder Office med. Men dagens realitet er en helt annen. MS365 kan brukes over flere enheter, ettersom man som oftest har minst to enheter. Man kan installere MS365 på PC, Laptop, iPad og andre nettbrett, og iPhone, Android og andre mobiltelefoner. Dette er den første grunnen til at du burde velge MS365 som ditt nye verktøy, som ditt nye digitale kontor.

Fleksibelt og trygt

Microsoft har fornyet hele «Office pakken» til å inneholde så mye mer. Det er en svært fleksibel løsning som har større trygghet, større sikkerhet og gir et dynamisk arbeidsforhold og samarbeid til dine medarbeidere i hverdagen. MS365 er Produktivitet. Når det gjelder sikkerhet, er MS365 svært sikkert. Det er krypterte lagringer som gjøres innenfor kontoen din, og nivået av sikkerhert for pålogging er sterkt. Vi anbefaler alltid å bruke to-trinns verifisering, både iht. MS365 og andre pålogginger på nett, som f.eks Facebook og Google.

MS365 er forbedret og fornyet på alle punkter

Du har Word, Excel, PP, Outlook / Kalender, OneDrive, OneNote og ikke minst Teams + mye mer! Word er videreutviklet og enda bedre enn før, det samme gjelder de andre kjente programmene. OneDrive er skyløsningen som lagrer alt arbeidet ditt på nett, OneNote – din digitale notatbok med alle notatbehov og sanntidsdeling med dine kollegaer. Microsoft Teams ble vel brukt mer under pandemien enn noensinne, og det ga et godt innblikk i hvordan man kan jobbe effektivt og digitalt med hverandre. Det er den ultimate meldingsappen for organisasjonen din – et arbeidsområde for samarbeid og kommunikasjon i sanntid, møter, fil- og appdeling, og for å ikke være for seriøs – er det til og med Emoji’s med som en del av chat-funksjonene! Alt på ett sted.

Alt er skybasert!

Det betyr at alt lagres kontinuerlig på din konto, i skyen, på nett. Du har alltid tilgang til alle filene dine, så lenge du er på nett. Hvis du ikke er på nett, kan ditt arbeid lagres på enheten du jobber på, så blir det oppdatert når du er oppkoblet igjen.

Når du jobber med filene dine i OneDrive, har du et grunnlag for å dele, redigere sammen og å samarbeide med dine medarbeidere. Begrensningene er borte og du trenger egentlig ikke å dele noe gjennom eposten lengre.

  • Du kan lagre filen din på OneDrive og få tilgang til den hvor som helst ved hjelp av nettleseren eller MS365 appen.
  • Del en fil fra OneDrive med bestemte personer, medarbeidere eller del via en link.
  • Filene dine er alltid trygge og oppbevart på nett.
  • Du er alltid oppdatert – Når du er påkoblet!

Microsoft Office 365 er det digitale eksemplet av hva en skybasert tjeneste burde være, for bedrifter. Slike tjenester er grunnlaget til hvor effektivt man jobber i samme selskap, hvor fort man deler informasjon og hvor fort den kan håndteres. Den teknologiske strategien for bedrifter begynner her.

Hvordan kan vi hjelpe deg og din bedrift?

Vil du vite mer om våre MS365 løsninger? Kontakt oss i dag!