Nettbutikk? Gjør livet enklere med Vipps

Vipps – ordet som burde plasseres i ordboka og klassifiseres som et verb. Dette er betalingsmetoden som har revolusjonert måten vi utveksler penger på, fra å spandere kaffe til venner, til raske og enkle overføringer og betalinger online. For nettbutikker representerer Vipps en gyllen mulighet til å gjøre kundeopplevelsen sømløs og fri fra problemer. Hvis din nettbutikk enda ikke har tatt steget inn i Vipps’ verden, så er det kanskje på tide å vurdere det nå.

Vipps tilbyr en verden av muligheter

Vipps er ikke bare en app; det er en portal til enklere betalinger og et must for enhver nettbutikk som ser verdien i å gjøre livet litt lettere for sine kunder. Med integrasjon av Vipps sammen med BankAxept og BankID, blir både betaling og identifisering en lek.

Det moderne markedet er en jungel av nettbutikker, og for å ikke gå seg vill i mengden, kreves det mer enn bare et pent design. Troverdige og kjente betalingsløsninger står sentralt for kundetillit – og her kommer Vipps inn som en sterk spiller. Dagens samfunn handler om brukerreise og om hvor enkelt den reisen er.

Nettbutikk med Vipps – Enklere blir det ikke

Hos Websupporten er vi spesialister på å implementere smarte løsninger som Vipps i nettbutikker. Vi vet at å holde tritt med digitaliseringens tempo er nøkkelen til suksess, og med Vipps sikrer vi at din nettbutikk er klar for fremtiden. En nettbutikk utstyrt med Vipps signaliserer modernitet og kundevennlighet – noe som garantert vil sette deg et hakk over konkurrentene.

Hvorfor Vipps?

Vipps tilbyr en brukervennlig og sikker betalingsmetode som er allerede velkjent blant millioner av nordmenn.

Ved å minimere antallet steg i betalingsprosessen, økes sannsynligheten for at kunden fullfører kjøpet, og hvem vil vel ikke øke sjansene for konverteringer?

Tillit har alt å si. Ved å tilby en betalingsløsning som Vipps, bygger du tillit hos kundene dine. Populariteten og pålitelighet til Vipps reflekterer positivt på nettbutikken din.

I tillegg kan Vipps skryte av svært gode tall:

  • Antall Vippsere: 4,1 millioner – 75 % av hele Norges befolkning
  • Unike månedlige Vipps-innlogginger: 3,5 millioner
  • Unike brukere av netthandel per måned: 3,8 millioner

Gjør som andre smarte bedrifter – Gjør det enkelt med Vipps!

Med Vipps gir vi deg muligheten til å bli en del av suksesshistoriene som du kanskje ikke har fått med deg? Alt fra økt konvertering hos inzpero, til enkle kunderegistreringer hos Jernia og mange fler.

Våre løsninger med Vipps-integrasjoner er skreddersydd for å møte behovene til både store og små bedrifter som ønsker en sterk tilstedeværelse på nett.

Ta steget sammen med oss

Med Websupporten ved din side, og Vipps som ditt verktøy, er du godt forberedt til å møte morgendagens utfordringer. Det er på tide å gjøre hverdagen litt enklere, både for deg og dine kunder. Kontakt oss i dag for å få en nettbutikk som ikke bare imponerer, men også konverterer og vokser.

Vipps – så enkelt, og med Websupporten, så trygt.