Opplevelsen med FRIIDA på Hotel Victoria – Et event med kunnskap og samhold

Denne uken var vi med på å lage minner i Stavanger, da Websupporten sammen med FRIIDA og et team av gode foredragsholdere skapte en magisk aften med Afternoon Tea på Hotel Victoria. Det var en kveld spekket med kunnskap, samhold, inspirasjon og velvære, som samlet 130 kvinner i en opplevelse av opplysning og fellesskap.

Websupporten med FRIIDA på ærværdige Hotel Victoria 2024
Afternoon Tea med FRIIDA på Hotel Victoria, en deilig ettermiddagsmeny

Det tekniske er med på å sette «scenen»

Vi står bak det tekniske oppsettet, og sørget for at alt gikk på skinner sammen med FRIIDA. Fra lydstyring og mikrofoner til presentasjonsoppsett, sikret teamet vårt at hvert foredrag ble levert med klarhet. Det ærværdige rommet ble transformert til en arena for læring og inspirasjon, med et feilfritt setup som la grunnlaget for en problemfri aften.

En berikende aften med foredrag

Arrangementet bød på en rekke foredrag fra fremtredende eksperter innen helse og velvære:

Foredragsholderne og Siri Westervoll CEO i FRIIDA
Fra venstre, Dr. Synne Gulliksen, Mental trener Gunn Narten, Dr. Ragnhild Iuell, CEO Siri Westervoll, Nevrofleksolog og vagusekspert Annette Løno og Tannlege Mona Eide Gast

Foredragsholderne skapte ikke bare rom for læring, men også for dypere forståelse og selvrefleksjon blant deltakerne. De stiller spørsmål ut i salen, og rører ved temaer som man er godt kjent med i hverdagen. Det skaper både latter og en nøye ettertanke til hvordan man kan forbedre sin egen helse. Ofte er det med små endringer gjennom hverdagens stress i sus og dus, som gir deg det lille ekstra mot en bedre helse.

Eventet handlet ikke bare om å formidle kunnskap, men også om å skape en opplevelse. Med nydelig mat, goodiebags, konkurranser og en atmosfære av samhold, ble kvelden et minnerikt event for alle fremmøtte. Deltakerne gikk ikke bare hjem med ny kunnskap, men også med nye bekjentskaper og en følelse av å ha vært en del av et spesielt event.

Takknemlighet og samarbeid

Vi hos Websupporten føler en dyp takknemlighet for å ha vært en del av dette arrangementet med FRIIDA og samarbeidspartnerne. Å jobbe hånd i hånd med så inspirerende foredragsholdere og engasjerte deltakere, har vært en ære og en bekreftelse på kraften i fellesskap og kunnskapsdeling.

Eventet med FRIIDA kunne ikke ha nådd sine høyder uten støtten fra FRIIDAs samarbeidspartnere. Hver og en bidro med sin unike touch som beriket kvelden ytterligere og ga deltakerne en ekstra grunn til å smile.

Oris Dental

Oris Dental bidro ikke bare med faglig innsikt, men også med en morsom gavekortkonkurranse.

Porsche Center Stavanger

Med en utstilling av biler ved inngangen til hotellet, delte Porsche Center Stavanger ut Porsche-vann og søtsaker, og ga en smak av luksus som bare Porsche kan tilby.

Dr. med. Christine SCHRAMMEK Kosmetik

SCHRAMMEK sørget for at hver gjest kunne beskytte seg mot solens stråler med en fantastisk solkrem. Dette gav en god bit for velvære som fulgte deltakerne hjem.

Georg Jensen

Georg Jensen forsterket kvelden med sin raffinerte eleganse, ved å dele ut gratis produkter til alle fremmøtte. Deres konkurranse i foajeen og muligheten til å handle eksklusive produkter på stedet, løftet eventet til nye høyder med et snev av luksus.

FRIIDA – Helse i hver dråpe

FRIIDA selv tok initiativet til å fremme helse ved å selge Omega 3 på stand. Dette tillot deltakerne å investere i sin egen helse, samtidig som de støttet FRIIDAs videre arbeid.

Eventplanlegging og teknisk kompetanse

Gjennom dette arrangementet har vi også fått demonstrere betydningen av solid teknisk forståelse og gjennomføring i eventplanlegging. Uavhengig av eventets skala, er det avgjørende å ha et team som kan håndtere alt det tekniske – fra lyd og lys til digitale presentasjoner. Dette sikrer ikke bare en smidig gjennomføring, men også at innholdet når ut til publikum på best mulig måte.

Websupporten er stolt over å tilby denne typen teknisk ekspertise og støtte, og ser frem til flere muligheter til å bidra til suksessfulle eventer. Enten du planlegger et lite seminar eller et stort konferansearrangement, har vi kunnskapen og erfaringen til å sette opp en god plan og gjennomføre det med stil.

Takk til alle som deltok og bidro til å gjøre kvelden med FRIIDA uforglemmelig. Vi ser fram til å møte dere igjen ved fremtidige arrangementer, klar til å skape enda flere minneverdige øyeblikk sammen.