Velkommen til Websupporten, Kikora!

Vi er ekstremt begeistret for å ønske Kikora varmt velkommen til Websupporten familien! Det er en ære for oss å ta over driften av hele 6 nettsider for Kikora, både i Norge og Sverige. Vi ser virkelig frem til samarbeidet og til å støtte Kikora med vår ekspertise og tjenester.

La oss introdusere Kikora

Kikora er et ledende digitalt læremiddel innen matematikk som har vært en pålitelig leverandør av digital matematikk til skoler i nesten 15 år. Med en visjon om å bruke teknologi til å forbedre pedagogikken, streber Kikora etter å være mer enn bare strøm på en skjerm. Deres unike mattemotor gir elever løpende tilbakemelding og gir lærerne muligheten til å følge hele utregningsprosessen, ikke bare sluttsvaret. Dette setter dem virkelig i en unik posisjon i Norge.

En annen bemerkelsesverdig tilnærming fra Kikora er deres visuelle tilnærming, inspirert av både nyere forskning og Singapore-tilnærmingen. Ved å tilby digitale konkreter gir Kikora elevene en dypere forståelse av matematikk, noe som virkelig skiller dem ut.

Kikora har ikke bare gjort sitt preg i Norge og Sverige, men har også utvidet sin innflytelse til Tyskland og Frankrike gjennom sin partner Casio. Med hovedkontor i Oslo og om lag 25 ansatte, er Kikora en viktig aktør innen digital læring i regionen.

Kikora hos Websupporten - Drift og sikkerhet

MatteMaraton

I tillegg til sitt digitale læremiddel, står Kikora også bak MatteMaraton, en unik antikonkurranse som fokuserer på å fullføre på eget nivå og i eget tempo, sammen som et lag. Dette initiativet er et tydelig bevis på Kikoras engasjement for å fremme en dypere forståelse av matematikk og øke motivasjonen blant elever.

Vi setter virkelig pris på tilliten Kikora har vist oss ved å velge Websupporten til å ta vare på deres nettsider. Vi forplikter oss til å ivareta sikkerheten, personvernet og ytelsen til Kikoras nettsider, samtidig som vi støtter dem med design, SEO-optimalisering og kontinuerlig forbedring av deres tilstedeværelse på nett.

Vi ser frem til et fruktbart samarbeid og er ivrige etter å bidra til suksessen til Kikora og deres digitale læremiddel i årene som kommer. Velkommen til Websupporten familien, Kikora!