Vi feirer kvinnedagen med FRIIDA

I dag sender vi ut en stor hilsen til alle kvinner. Det er en dag som markerer kvinners kampsaker og rettigheter. En av de største sakene er kvinnehelse, som ikke er likestilt når det gjelder ressurser og funding, kontra alle menns relaterte sykdommer.

Kvinner har tradisjonelt blitt neglisjert i medisinsk forskning, og derfor er viktigheten av å fremheve dette for å skape en forandring, større enn noen gang.

Kvinnedagen med FRIIDA - Websupporten.no

Hvorfor brenner vi kanskje litt mer enn andre bedrifter for dette?

Jo, Websupporten har siden begynnelsen av 2021, jobbet med FRIIDA, som er grunnlagt av Siri Westervoll, som den gang kom til oss med en idé, som vi var svært interessert av å være en del av. Denne idéen har vokst frem til å bli FRIIDA.no og FRIIDA.shop som er et nettmagasin med kvinnehelse i fokus, samt et livsstilsbrand og en nettbutikk basert på helse.

Vi drifter alt det digitale, og fungerer som en integrert markedsavdeling for og med FRIIDA, og derfor er vi også veldig stolte av å være en del av arbeidet som setter kvinners kampsaker og helse på agendaen. Vi er her for å skape en forandring, sammen med FRIIDA.

Med dette, ønsker vi alle kvinner, en stor gratulasjon på kvinnedagen!

Beste hilsen
Tom Danny Pedersen

Daglig leder