Viktige endringer i partnerskapet med StackPath

I en verden hvor digital innovasjon aldri står stille, er det viktig å holde seg oppdatert med endringer som påvirker hvordan vi leverer tjenester til våre kunder. Med dette ønsker vi å informere om en betydelig endring i vårt samarbeid med StackPath.

StackPath avslutter visse tjenester

StackPath, kjent for sin edge-plattform som akselererer og beskytter belastninger på nett, har nylig annonsert at de avslutter enkelte tjenester, inkludert StackPath CDN, Highwinds CDN, StackPath WAF, Serverless Scripting, Image Optimization, og produkter som faller under tilhørighet til disse. Siden oppstarten av vårt partnerskap i 2021, har disse tjenestene vært en viktig del av vår portefølje og har levert eksepsjonell verdi til våre kunder.

Arbeidet vårt med StackPath - Websupporten

Hva betyr dette for deg som kunde hos oss?

For våre kunder som benytter seg av StackPaths tjenester, blir det en overgang som vi fremdeles jobber med å få på plass. Vi er fullt forpliktet til å sikre en god og sømløs overgang når dette skjer. Vi er allerede i gang med å utforske alternative CDN og WAF løsninger som kan tilby like stor, om ikke større, verdi for vår kundebase. Foreløpig har vi fått litt ekstra tid på oss fra StackPath, til å sikre en overgang til ny leverandør på området.

Fremtiden med StackPath

Til tross for endringene, fortsetter så klart vårt samarbeid med StackPath. StackPath sin innovative tilnærming til edge computing, med ultra-lave latens og distribuerte applikasjoner, gjør dem fortsatt til en verdifull partner for oss. Med 38 edge lokasjoner globalt, tilbyr StackPath en plattform som er optimalisert for både ytelse og sikkerhet, noe som reflekterer vårt løfte om å alltid levere det beste til våre kunder.

Så, hva gjør vi nå?

Iht. disse endringene, jobber Websupporten aktivt med å sikre en smidig overgang for våre kunder. Vårt team er dedikert til å finne og implementere de mest robuste og kostnadseffektive alternativene til de tjenestene som fases ut. Vi forstår betydningen av pålitelig og rask digital infrastruktur, og vårt mål er å minimere eventuelle forstyrrelser i perioden.

StackPath: Fremdeles en leder i edge computing!

StackPath: Fremdeles en leder i edge computing!

Selv med avviklingen av visse tjenester, fortsetter StackPath å være en pioner innen edge computing. Engasjementet deres for å optimalisere båndbreddeforbruk, støtte multi-cloud miljøer, og tilby distribuerte applikasjoner gjennom en privat nettverksryggrad, står som et testament til innovasjonen og lederskap i bransjen.

Vi ser fremover, alltid!

Websupporten ser frem til å fortsette vårt produktive samarbeid med StackPath, samt å navigere i de nye mulighetene som oppstår fra denne endringen. For våre kunder som er berørt av denne overgangen, står vi klare til å veilede og svare på eventuelle spørsmål som dukker opp underveis.

Vi ser frem til å fortsatt levere edge løsninger for StackPath, og så annonseres ny leverandør og samarbeidspartner for CDN og WAF løsninger fortløpende. Det er en lys og innovativ digital fremtid som er foran oss, det er hvertfall sikkert og visst.