Websupporten er med Alle Monner Drar på Josephines i dag

Solen skinner i hele Stavanger og byen begynner langsomt å våkne til liv under en klarblå himmel. Websupporten er ute på bytur for å hjelpe til når Alle Monner Drar er på Josephines Kafé, driftet av Asfalt, med et kjent fjes som alltid løper rundt og hjelper bysamfunnet. Da snakker vi selvsagt om et av Stavangers herligste mennesker, Nina.

Vi er bare så heldig at vi får lov til å være med når hun trår til med lokalarbeidet sitt. Dette initiativet symboliserer essensen av fellesskapets varme og giverglede, og vi i Websupporten er beæret over å være en del av dette arbeidet.

Kjenner du ikke til Josephines?

Josephines Kafé er ikke bare et sted for god mat og hyggelige møter; det er et samlingspunkt der alle føler seg velkomne. Kaféen er et springbrett for frivillig engasjement, et salgskontor for asfaltselgerne, og en brobygger til Kirkens Bymisjons ulike tjenester i Stavanger. Det er et sted hvor samhold, omsorg og muligheten til å bidra til et bedre samfunn står i sentrum.

Alle Monner Drar - Josephines Kafe
En fin stemning på Josephines Kafé med koselige dekorasjoner

Hvordan havnet vi her?

Joda, Websupporten ble kjent med Nina for ett par år tilbake, det er hun som står bak Alle Monner Drar og herfra har det spunnet på seg. Som en virksomhet som kaller Stavanger hjem, ser vi det som vårt ansvar og privilegium å gi tilbake til samfunnet som har gitt oss så mye. Vi er så takknemlige for å ha fått både Nina og Alle Monner Drar inn i livene våre.

Hva er planen videre?

Websupporten sponser all produksjon av Alle Monner Drars digitale satsing, og er nå i gang med utvikling av en nettside. I tett samarbeid med Nina og Alle Monner Drar, jobber vi med å skape en digital tilstedeværelse som reflekterer organisasjonens hjerte og sjel. Målet er å skape en plattform som enkelt lar samfunnet bidra med donasjoner for å støtte den viktige jobben som gjøres – fra innkjøp av mat til drift av tiltakene som hjelper så mange.

Alle Monner Drar - Breiavatnet Websupporten
Stavanger viser seg fra sin fineste side på en dag som dette ved Breiavatnet

En solfylt dag av glede

Ved vår ankomst til Josephines blir vi møtt av Stavangers husmor, Ninas strålende smil, en varm og inkluderende atmosfære som umiddelbart fyller oss med glede. Atmosfæren i kaféen er elektrisk, med duften av hjemmelaget pizza i luften – en enkel, men kraftfull påminnelse om hvordan mat kan bringe mennesker sammen. Vi ser et mangfold av mennesker komme inn, hver og en med sin egen historie, men alle forent i takknemlighet for det måltidet og fellesskapet de deler her. Det er et levende bevis på at tiltak som Alle Monner Drar gjør en reell forskjell.

Som en del av Websupporten og som borgere av Stavanger, forplikter vi oss til å støtte Nina og Alle Monner Drar på reisen. Viktigheten av slikt arbeid er så stort, og vi ser frem til å fortsette å bidra med våre ressurser. Her samles en del av samfunet som av og til blir glemt. Men ikke her. Ikke på Josephines. Her er alle velkommen, alle som en. Sammen, med hvert unike bidrag, kan vi gjøre en forskjell – for som vi alle vet, i fellesskap og med felles innsats, Alle Monner Drar.