Websupporten teamet vokser med ny salgssjef

Vi har lett lenge etter en salgssjef som kan representere hele salgsavdelingen vår. Både i det Skandinaviske markedet, men også ut i Europa. Vi har flere av våre salgsrøtter koblet til lang erfaring innen ulike industrier. Spesielt fra tidligere verv i Stavanger, slik som på Kvadrat og i Kvadrats styre. I tillegg har vi god erfaring fra nesten 8 år i spillindustrien, spesifikt GameStop. Det kan på mange måter kan relateres til hva vi gjør i dag iht. hvordan vi selger alle de digitale tjenestene vi utfører. Det handler om å finne kundene der dem er, hvorfor de er der og hvor det neste steget skal bringe dem.

Vi har hatt helt klare mål og visjoner for vår nye salgssjef, som innehar alle punktene fra våre 5 verdier.

  1. Vi vokser sammen
  2. Vi skaper suksessfulle kunder
  3. Handling med integritet
  4. Gjør en forskjell
  5. Gjør det bedre, alltid

Dette er Selskapets 5 verdier, som skal være en del av alle som jobber innenfor hele organisasjonen. Uansett hvilken stilling eller rolle man har. Det er verdier som betyr alt for oss og den suksessen vi skaper for våre kunder. Det er helt klart og tydelig hva vi er ute etter. Det er å skape det beste resultatet av våre handlinger. Vår første verdi handler om å vokse med hverandre, og det er en metode vår nye salgssjef allerede kjenner godt til:

«WS er et selskap som er bygget av familie. Å bry seg om hverandres vekst er vår høyeste prioritet, vi klarer ikke å vokse uten hverandre. Vi kan ikke hjelpe alle kundene våre eller fullføre alle prosjekter uten hverandre. Vårt fundament er bygget på å vokse i sammen for å skape vekst for andre.»

Vår nye salgssjef

Dermed, og med stor glede kan vi presentere vår nye Salgssjef Ruben Sivertsen, som trer inn i stillingen «Head of Sales Division, Scandinavia & WS Europe» og kommer til å bringe med seg all sin erfaring og gode meritter videre inn i Websupporten. Ruben har mottatt salgspris for å være en av årets salgsledere innenfor GameStop. Han er en person som gir alt for å yte det beste av hvert oppdrag han jobber med. Det er akkurat det vi ser etter i en salgssjef.

Som Salgssjef i Websupporten, kommer Ruben til å få en god oversikt over en hel del selskaper innenfor EU. Som igjen kommer til å være en stor del av vår nye satsning ut i resten av verden. WS Skandinavia og WS Europe er altså bindeleddet vårt til den store utviklingen vi er i gang med. Vår salgssjef, Ruben, kommer til å representere Selskapet til svært mange bedrifter rundt omkring i verden og vi ser frem til et langsiktig og suksessrikt forhold.

WS Interviews WS Europe

Vi var også så heldig at vi fikk intervjuet Ruben om stillingen og hva han ser for seg fremover:

Les intervjuet her!

Intervjuer: Hei Ruben, velkommen til Websupporten som salgssjef! Det er så spennende at vi har fått deg med på laget. Så fortell oss, hvem er Ruben?

Ruben: Jeg er en enkel fyr, som hver dag våkner med tanken om hvordan dagen skal bli best mulig, og hvordan jeg kan være bedre enn i går. Jeg drives av suksess i team, og å spille hverandre gode, vi er aldri sterkere enn svakeste leddet. Jeg er et konkurransemenneske som elsker å vinne, og 2. plass er aldri en mulighet. Jeg mener man må ville være best for å kunne bli best. Og man må jobbe hardere enn de andre for å bli best. Kan man gjøre en oppgave på en Mandag, så venter man ikke til Tirsdag.

Intervjuer: Hvordan ser du for deg at dine erfaringer som salgsleder i spillindustrien og retail generelt, kan være med på å løfte WS til det neste nivået?

Ruben: Med erfaringene jeg har bygget meg opp i arbeidslivet innenfor retail og ledelse har jeg lært meg hvordan en selgers liv er. Kunden vil alltid ha det som er best for seg, og det viktigste en selger kan gjøre er å lytte. Få med deg hva kunden trenger, finn det beste alternativet, skap en god relasjon med kunden. Dette vil jeg ta med meg inn i WS, kunden skal kunne stole på at jeg er der fordi jeg vil, og for deres skyld. På slutten av dagen er jeg ikke fornøyd hvis ikke kunden er fornøyd. Jeg kan være med å løfte WS til neste nivået på denne måten. Og å opprette holde det gode rykte, og arbeidsengasjementet som allerede er der.

Intervjuer: Det går rykter om at du skal ta deg av både Skandinavia og Europa markedet, det blir et stort oppdrag og mye ansvar. Hva tenker du om det?

Ruben: Dette er muligheten jeg har ventet på etter mange år med salg og ledelse. Mye ansvar er jeg vant med og stortrives med det, jeg vet hva som forventes av meg. Jeg har nok høyere krav til meg selv enn noen andre. Det tror jeg kan komme godt med når vi skal gjøre WS enda større. Å få muligheten i en slik stilling trives jeg med, og jeg er vant til at jeg må jobbe hardere enn andre for å kunne lykkes, det vil jeg fortsette med også her.

Intervjuer: Med en base i Bergen, hvordan kommer du til å jobbe mest effektivt med resten av teamet for å skape best mulige resultater?

Ruben: Når man får muligheten til å treffe teamet, snakke med teamet, så gjelder det å lære, suge til seg den informasjonen de har, og gå etter de resultatene de har og vil ha. Åpen dialog tror jeg kan bli viktig, man må ikke være redd for å dele tanker og ideer. Man må ville lære av de beste, vite hvordan de jobber. Kommunikasjon er det viktigste verktøyet man har i en bedrift, og den er nøkkelen til å lykkes.

Intervjuer: Hvis du kan velge 3 ting som blir viktige på veien mot suksess innenfor salg i et så stort marked, hva er de tre tingene?

Ruben: 1. Teamet – Jobb godt med teamet, lær av de, hjelp de mot målene, og sørg for at målene blir nådd.
2. Vilje – Viljen til å ville lykkes. Viljen til å ville jobbe hardere, mer målrettet for å kunne nå suksess i WS.
3. Instinkt – Stole på instinktet mitt. Både salgsinstinkt og vinnerinstinkt, så vet jeg hvor god jeg kan være.

Intervjuer: Takk for tiden din og masse lykke til videre i Websupporten!

Med det sier vi «velkommen til familien Ruben!»

Vil du bli mer kjent med Ruben, kan du besøke hans LinkedIn profil HER.

Er du interessert i å høre hva vi har å tilby, og hvordan våre tjenester kan hjelpe deg og din bedrift videre? Ta kontakt direkte med Ruben HER, eller send inn et skjema til oss. 

WS Teamet