Hopp til innholdet

Hvordan begynte det?

Som så mange historier begynte vår med en svært stor begeistring for teknologi

Begynnelsen

Med over 17 års erfaring i databransjen er vi beredt og definitivt klare for enhver utfordring som kommer oss i møte. Historien begynte vel på gutterommet i 2003 med flere pc deler, et nytt verktøyssett og cd'er klare for å installere datidens godbit av en datamaskin. Tilbake da var Startit store i området og til og med de var imponerte når tenåringen viste frem sine bygge-egenskaper og ga en klar beskjed "Du burde begynne å jobbe innen IT!" Drømmen var klar, og helt siden da har den digitale verden blitt vår verden. Spol fremover til nåtid hvor samme drøm følges like entusiastisk, hvor vi får love til å hjelpe andre å oppnå sine drømmer.

Websupporten.no ble startet opp av et godt kvalifisert team som skal kunne tilby rimelige priser på tjenester. Vi hjelper bedrifter å komme i gang, forbedre eller rett og slett vedlikeholde og drifte fremgangen.

Begynnelsen på historien vår | Websupporten.no
Hjembyen Stavanger | Websupporten.no

Hjembyen

På et kontor i Stavanger foregår det meste, og herfra til resten av verden er vi med på å skape digitale løsninger. Vi er ikke det største selskapet, men vi jobber like dedikert med hver eneste kunde, enten i Stavanger eller der hvor det trengs.

Skal du ha noe gjort en Fredags ettermiddag eller Søndags morgen, så er vi her på bestilling. Vår spesialitet er omfanget av vår natur, ettersom vi tar på oss svært ulike oppdrag fra dag til dag. 

Et lite team - Mange ferdigheter

Vi er dedikerte mennesker som jobber bak skjermene hos Websupporten. Herfra og ut til resten av verden er vi med på å skape morgendagens muligheter. Digitalt!

Det jobbes hardt for å dekke alle behov under ett tak. Alt fra SEO og markedsføring, nettsider til koding, Shopify og WordPress til Wix, Sosiale Medier til Presentasjoner, og ganske så mange forskjellige forespørsler. Noen små, andre store. Uansett hva, så gjør vi vårt beste for å skape resultater for og sammen med våre kunder.

Teamet i Stavanger | Websupporten.no

Fra idé til marked

Kom til oss med din idé og la oss hjelpe deg å få den ut til markedet. Riktig rådgivning og markedsføring for deg og din bedrift betyr alt på veien til suksess. Og vi er med hele veien!

Våre 5 verdier vi jobber for hver dag

1. 

Vi vokser sammen

WS er et selskap som er bygget av familie. Å bry seg om hverandres vekst er vår høyeste prioritet, vi klarer ikke å vokse uten hverandre. Vi kan ikke hjelpe alle kundene våre eller fullføre alle prosjekter uten hverandre. Vårt fundament er bygget på å vokse i sammen for å skape vekst for andre.


Grow me, grow you (2)
Our Company Values (1)

2. 

Vi skaper suksessfulle kunder

Vårt selskap eksisterer for å hjelpe andre å selge mer. 

Our company exists to help merchants sell more. Vi tar hver beslutning og måler hvert resultat basert på hvor godt det tjener kundene våre.

Vår kollektive innsats er med på å påvirke en positiv vekst.

3. 

Handling med integritet

Vi gjennomfører arbeid i hverdagen med et godt begrep om moral og etikk, det er slik vi samhandler blandt oss selv i selskapet, våre partnerselskap og med våre kunder. 

Det er integritet som skaper lojalitet og langsiktige forhold basert på gode arbeids og samarbeidsforhold.

Handling med Integritet (1)
Make a difference

4. 

Gjør en forskjell

Et enkelt begrep som betyr mye for oss. Vi er her for å gjøre en forskjell i hverdagen. Vi er her for å skape et fotprint vi kan være stolte av, i flere år fremover, ja kanskje generasjoner.

Når vi våkner hver dag, så er det for å gjøre noe med mening, skape resultater som gir avkastning og gjøre det vi kan for å oppnå våre mål.

5. 

Gjør det bedre, alltid

Vår femte verdi som setter "spiker'n" på plass. Dette er vår tankegang, uansett hvilket prosjekt vi jobber med - skal det gjøres bedre, alltid. 

Denne verdien baseres på det fundamentet som vi jobber med i sammen som familie og kollegaer, som spillinteresserte, fotballinteresserte og så mye mer. Det handler om hvordan du scorer mål som Ronaldo, og hvordan det neste målet ditt skal bli enda bedre enn det forrige.

Gjør det bedre, alltid