Asker Print AS – Alt innen design, trykksaker og profilering

Kunde

Type

Drift, SEO, Utvikling

År

2022

En grafisk bedrift i Asker, som tilbyr tjenester innen markedskommunikasjon, grafisk design og trykk. Med lang erfaring tilbyr de en svært god kompetanse innenfor faget. Asker Print leverer lokalt og i hele Norge med rask leveringstid og gode priser. Asker Print tilbyr kostnadseffektiv produksjon i alle ledd. Målet er at kundene skal føle seg trygge på at de alltid finner den beste og rimeligste løsningen – uansett om det er stort eller lite oppdrag.

Asker Print - Nettside fra Websupporten

Om prosjektet

Asker Print er en samarbeidskunde innenfor Websupporten & Moi, hvor vi ble kontaktet for å hjelpe til med så og si alt innen den digitale verdenen. Vi ble veldig glade for at Asker Print valgte oss som en langsiktig partner, hvor vi fikk satt opp nettsiden på vår server i Norge, skapt med Elementor Pro i WordPress.

Nettsiden responderte med en gang raskere og fikk et bedre utvalg med et bedre innhold. Vår oppgave er å styre den digitale skuta i riktig retning, for å skape henvendelser og solid trafikk. Teamet vi jobber sammen med har integrert oss godt inn i Asker Print, hvor vi trives svært godt og ser fremover mot et videre langt partnerskap med suksess.