Kikora – Ledende digitalt læremiddel i matematikk

Kunde

Type

Drift, Nettsider, Rådgivning, SEO, Utvikling

År

2023

Kikora er et ledende digitalt læremiddel i matematikk. De har vært en leverandør av digital matematikk til skole-Norge i nesten 15 år. I dag bruker neste halve skole-Norge Kikora. I Kikora handler det om å bruke teknologi til å fremheve god pedagogikk. De ønsker å være mer enn strøm på skjerm. Kikoras unike mattemotor gir elevene løpende tilbakemelding, og læreren mulighet til å følge hele utregningsprosessen og ikke bare sluttsvaret. Kikora finner du per i dag i Norge og Sverige, og i Tyskland og Frankrike.

Kikora.no og alle sider driftes av Websupporten.no

Om prosjektet

Kikora var på søk etter en bedrift som kunne tilby en full-service tjeneste med drift, nyutvikling, ulik optimalisering og en god tilgjengelighet. Oppgaven vår ble fort ganske stor og involverte alle 6 sider under Kikora navnet.

Det som er viktig for oss når det gjelder slike oppgaver som omfavner et stort område, er å skape en fleksibilitet for kunden, slik at hverdagen blir enklere. Vår jobb er å tilby sømløse driftsfunksjoner slik at Kikoras markedsavdeling, selv, kan fokusere på det de kan best.

Vi er glade for at Kikora Norge og Kikora Sverige velger oss som full-service leverandør av alt digitalt på nett.