Hopp til innholdet

SEO Analyse

Hele ferden starter med en SEO Analyse, bestill en i dag slik at du vet hva som skal til for at du skal bli synlig på nett.

Teknisk SEO Analyse hos Websupporten.no

Hvorfor trenger du en grundig SEO Analyse?

En SEO Analyse er det første steget i riktig retning for din bedrift. Før man går videre, så må man finne ut hvordan man ligger an. Bestill en SEO Analyse hos oss og få videre anbefalinger og en gjennomgang om hva som må gjøres for at din bedrift kommer seg oppover på søkeresultatene til Google. Det er det alle drømmer om, å få nettsiden til å klatre oppover slik at trafikken genereres automatisk. Og ja, det er mulig, gjør man SEO riktig så kan man havne der til slutt. Vi jobber tett sammen med alle bedrifter som forespør analyser fra oss, slik at vi blir kjent med dem og hvordan de tenker. Da er det mye lettere å sette i gang en strategisk plan for hvordan å jobbe seg fremover.

Hva får du vite om ditt nettsted?

1. Vi går gjennom alle dine tekniske detaljer på siden.

2. Rangeringer og hvordan man ligger an.

3. Brukervennlighet på nettsiden.

4. Ytelse i form av serverresponsen.

5. Sosiale Medier og oppkobling til disse.

6. Nettstedets sikkerhet og teknologi.

7. Videre anbefalinger etter at resultatene er klare.

Les gjerne mer om Teknisk SEO her.

Bestill en analyse i dag!

Ta kontakt for å få en ordentlig sjekk av ditt nettsted i dag. Deretter hjelper vi deg å finne ut den riktige veien for din bedrift. Det viktigste er at du føler deg informert underveis og vet hva som skjer på siden din. Det er mange ulike tilbydere av analyser, men ikke alle går gjennom hvert punkt. Vi bruker tid på hver eneste rapport slik at vi kan finne ut hva som kan forbedres og endres på. Som regel møter vi på nettsider som skulle hatt en slik analyse fra begynnlsen av. Hvert nettsted burde gjøres SEO-vennlig så fort det lar seg gjør, ettersom rangeringen din på Google, den begynner med en gang. For å virkelig gjøre en side god, så må alle punktene ovenfor være på plass.