Hopp til innholdet

Vi er offisiell Tawk.to Partner

Tawk.to | Websupporten.no

Godkjent og stolt partner

Hvis du aldri har hørt om tawk.to, er det en live chat-app som brukes av over 3,2 millioner forretningsbrukere over hele verden. Flere av våre kunder bruker den og tilbakemeldingene er bare positive.

Vi er her for å kontinuerlig utvikle oss og bygge videre på flere fantastiske partnerskap, og vi er alltid på utkikk etter autentiske, innovative måter å vokse på. Med over 1,5 milliarder andre nettsteder der ute, er vi takknemlige når noen velger å besøke oss, og innser viktigheten av å få hver interaksjon til å telle. Tawk.to har vært medvirkende til å hjelpe oss med å oppnå dette for våre kunder som har fått dette integrert på nettsiden sin.

Hva gjør Tawk.to nøyaktig, spør du? Tawk.to er en meldingsapp for å gjøre om interaksjoner til varige forhold. Tawk.to er den mest brukte live chat-appen på planeten, og lar deg være der når kunden din trenger deg mest ved å overvåke besøkene dine og samhandle med kundene dine opp til 24/7. Og hvis du ikke kan være der, gir Tawk.to støtte med teamet av erfarne innleide agenter for så lite som $1 per time. De tilbyr også dedikerte virtuelle assistenter for å hjelpe deg med de gjentatte, hverdagslige oppgavene, slik at du kan fokusere energien din på virksomheten din mens du både sparer penger og tid.

Virksomheten vår bygger også på kundetilfredshet, og det er derfor vi er så glade for å samarbeide med en virksomhet som virkelig tror på å bygge positiv vekst i samfunnet.

Vi er her for å koble deg til resten av verden

Tawwk.to Partner | Websupporten.no

I en overfylt verden på nett, og med 73% av forbrukerne som bestemmer hvor lojaliteten ligger hos de ulike merkevarene basert på gode kundeopplevelser, blir tilgjengelighet stadig viktigere.


Hos oss får du full pakke hvor vi kobler opp programmet på ditt nettsted, oversetter alt av innholdet i tillegg til muligheten å sette opp en "kundeportal" med informasjon om nettstedet, produktene dine eller hva det måtte være.