Hopp til innholdet


Velg din plattform

Hvordan velge?

Det er mange ting som spiller inn når man skal velge sin nettside og hvordan et nettsted skal bygges opp, og det første er å vite hva man trenger. Det er ikke alltid slik at alle behøver ekstra funksjoner og tilleggspakker. WordPress sidene våre er laget svært profesjonell med en arkitektur som tar for seg optimalisering. Det er noe av det viktigste for å rangere seg høyt i SERP (Search Engine Results Page). En side burde bli bygget opp fra start av med SERP og SEO (Søkemotoroptimalisering) i tankene. Det er grunnlaget til hvordan ditt nettsted dukker opp i de ulike søkemotorene.

Vi fokuserer på raske nettsider i WordPress, som er laget for å gi en pen utforming i form av det visuelle. Ytelsen er perfekt for å trekke riktig oppmerksomhet og for å gi den beste brukeropplevelsen når man besøker siden.

Vår PageBuilder er enklere, men gir fremdeles et svært godt resultat på hastighet og ligger i toppsjiktet og har innebygget AMP for mobil. Dette alternativet er spesielt egnet for personer som vil bruke en egen hjemmeside-bygger og ha enkle widgets og apper som kan legges til.


Hastighet


Dette er et tema som dessverre er svært undervurdert og som ikke har blitt tatt opp nok. Les vår artikkel skrevet av Senior Analyse & Web Spesialist for Websupporten, for å få innsyn i viktigheten av en rask hjemmeside og hvilken betydning det har for deg og din bedrift.

LES ARTIKKELEN HER.