Websupport

Vi tilbyr støtte når du trenger det.

Hos oss finner du websupport for det meste og innenfor så og si alle plattformer. Vi har nok et av de største utvalgene på digitale tjenester i Norge, med et team som har egenskapene til å gi god service gjennom websupport for å skape løsninger på problemer.

Computer Project Screen Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Brukerstøtte for PC

Vi jobber med websupport for å gjøre dagen enklere for andre. Derfor tilbyr vi brukerstøtte for PC, tjenesten er tilgjengelig for bedrifter. Har du problemer med PC’en, Outlook, programmer som låser seg fast og mere til, så stiller Websupporten opp. I tillegg til dette har vi ulike avtaler om oppfølging og service i bedriftslokaler.

Contact Us Global Help Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Websupport for WordPress

Vi er spesialister innenfor området og kan hjelpe til med det meste. WordPress er en plattform med åpen kildekode, så her kan det oppstå en god del problemer om man ikke vet hva man gjør. Det første vi alltid anbefaler er å sette opp en Driftsavtale slik at du kan bruke tiden din på det du er best til, og da gjør vi det samme. Du tjener absolutt mest på å la noen andre drifte, utvikle og holde i orden nettsiden eller nettbutikken. Driftsavtalene våre leveres både med fastsatte priser og med tilpassede priser i henhold til behov.

Contact Us Customer Support Chat Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Websupport for Shopify, Wix og andre plattformer

Har du truffet på et problem som du ikke klarer å løse? Har du problemer med Shopify, Wix, Squarespace eller på en annen plattform? Ingen fare! Websupporten tar for seg problemer og vender de om til løsninger. Ta kontakt med oss for å finne ut av hvordan vi kan hjelpe deg så fort som mulig.

Desktop Computer 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.comdesktop-computer-1

Lokal IT Støtte i Stavanger

Det stemmer, vi leverer også IT Støtte lokalt. Foreløpig tilbys denne tjenesten kun til bedrifter i Stavanger, og med spesialavtaler for Oslo området. Vi har opplevd mange ulike lokale oppdrag, som involverer PC support for restauranter og lokale organisasjoner og bedrifter, installering og levering av printere (We know, vi kan skaffe det meste også – Sky’s the limit bruker vi å si) og til det vi blir spurt om.

Cloud Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Server support og løsninger

Innenfor vår bransje er det kanskje ikke så rart å tenke at man kommer innom serverproblemer eller kanskje vil ha ulike servere satt opp med spesialløsninger, eller nettsider så klart. Av og til kan det hende at man må laste opp eller hente ut data fra server gjennom FTP og diverse – da stiller Websupporten fint opp og hjelper til med det vi kan. Hos oss finner du et godt utvalg av servertjenester med Linux eller Windows, driftet av teknikere med over 20 års erfaring, så du er i trygge hender. Vi bruker lynraske SAS-disker med så og si ubegrenset lagringskapasitet. Plattformen er bygget for å håndtere enhver trafikkbelastning, med en autoskalering på nettsidebesøk og lagring. Leter du etter en sikker serverplass, så har du kommet til riktig plass!

Smart Tv Remote Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Fjernstyring av PC og Mobil

Jada, det slutter ikke her. Nevnte vi at vi tilbyr svært mange digitale tjenester? Fjernstyring av PC og Mobil er en løsning vi gir gjennom TeamViewer. Vi kan logge oss på din PC eller Mobil for å hjelpe til der du er. Vårt team kan koble seg på din datamaskin og fjernstyre den for å finne ut av et problem sammen med deg. Det kan være oppsett av epost, innstillinger på PC’en, installering av nye programmer eller over til andre nettrelaterte ting. Har maskinen vært vanskelig i det siste og ting ikke funker, så kan vi hjelpe til å finne ut av det. Når det gjelder plattformer for nettsider, har vi også fjernstyring hvor vi enkelt kan vise instrukser på hvordan ulike deler gjøres. Dette går under opplæringstimer.

Kontakt oss

Vi er her for å lytte og samarbeide! Kontakt oss i dag, og la oss sammen skape noe ekstraordinært. Vår dedikerte team står klart til å håndtere dine henvendelser og finne skreddersydde løsninger som passer dine behov.

Ta kontakt på +47 94 09 34 09 eller send en mail til kontakt@websupporten.no