Har du hørt om FRIIDA – Kvinnehelse på nett?

FRIIDA. Bemerk deg navnet. Det vil du legge merke til mer av fremover. Det er en nettside med mange dyktige fagfolk som fokuserer på god kvinnehelse. Les utdraget fra FRIIDAs introduksjon:

Velkommen til FRIIDA – Kvinnehelse på nett.

FRIIDA er et nettsted som hver måned fremmer et nytt tema innenfor kvinnehelse.

I tiden fremover vil du bli kjent med vårt faste fagpanel og nye aktuelle fagpersoner, innenfor tema som endometriose, hormoner, vulovodyni, migrene, fibromyalgi, hjerte- og karsykdommer, sex og samliv, psykologi, mentaltrening, kosthold og trening.

Med oss på laget har vi blant annet et håndplukket ekspertpanel som består av fagpersoner som hjerneforsker og lege Ole Petter Hjelle, klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør og gynekolog Mari Ellingsen Chammas. Via nettsiden, medlemskap, kurs og event ønsker FRIIDA fremme Empowerment av kvinner.

«FRIIDA ønsker å være en kilde til kunnskap og inspirasjon og et community om fysisk og psykisk kvinnehelse.»

Websupporten leverer nettside, grafisk og mye mer

Websupporten har produsert nettsiden og drifter FRIIDA med både SEO og kreativ utforming, samt leverer alle former for digitale tjenester, trykk og grafisk design – pluss film, reklame og tilstedeværelse på eventer og mer. Vi er glade for å kunne kalle oss en sterk integrert partner av FRIIDA – Kvinnehelse på nett.

Dette er noe vi er stolte av og det viser vår brede rekkevidde innenfor et stort kreativt område. Websupporten leverer ikke “bare” websupport. Vi er så mye mer og tilbyr svært tilpassede løsninger med alle muligheter inkludert. Tilstedeværelse og intuitiv tenking om hvordan våre kunder skal nå sine mål, er noen av tingene som gjør at vi virkelig brenner for det vi jobber med, fordi vi liker å gi resultater. FRIIDA er et godt eksempel på dette. Her må vi tenke utenfor boksen hele tiden, ettersom det er et såpass tilspisset konsept som må ha nøye vurderte formuleringer og uttrykk.

Det er en veldig givende å få jobbe med FRIIDA og hele teamet. Vi gleder oss til alt vi skal oppnå i sammen med “Kvinnehelse på nett”!