Websupporten er på The Well med FRIIDA

Vi er så glade for å være med på det første eventet til FRIIDA, og mange fler skal det bli! I dag er vi i Oslo på The Well hvor foredragsholdere, goddiebags og mye mer står klart for alle som kommer for å delta på eventet.

La oss først introdusere FRIIDA:

FRIIDA er “Kvinnehelse på nett”. Et nettsted som fremmer et nytt tema om kvinnehelse, hver måned. CEO Siri Westervoll har lenge hatt en drøm om å realisere et slikt prosjekt i storskala, som vi pent kan si t hun er i ferd med å gjøre nå, sammen med Websupporten og et godt team av bidragsytere.

«FRIIDA ønsker å være en kilde til kunnskap og inspirasjon og et community om fysisk og psykisk kvinnehelse.»

Vi har vært så heldige at vi har jobbet med FRIIDA i over 2 år nå, og endelig kan vi si at nettsiden er lansert og vi har veldig mange dyktige folk med oss i produksjonen og redaksjonen. Det er mye hardt arbeid som ligger bak for å både samle sammen kvalitativt innhold og informasjon som skal spres på en god måte ut til hele landet.

Kvinnehelse blir ikke forsket nok på, og det er tildelt alt for lite midler til nettopp dette. FRIIDA kaster lys på temaene med et stort fokus om å få dette frem og satt i søkelyset.

Event på The Well

I dag samles vi for å holde et event skapt for kvinner, av FRIIDA. Vi befinner oss på The Well Spa & Hotell i Oslo, Norge. Her er det over 100 personer som er invitert til eventet, og Websupporten har et eget filmcrew på plass, så klart. Samt at vi leverer rollup som er designet av vår egen Jan Oskar på grafisk og trykket hos oss i Stavanger, med inspirasjon hentet ut fra nettsiden og uttrykket fra sosiale mediene til FRIIDA. Vi tar bilder, filmer og redigerer – samt poster via sosiale medier. Det er utrolig gøy å få være med på denne reisen for å fremme kvinnehelse i Norge.

Vi takker for at vi får være en stor del av FRIIDA og ser frem til veien videre i sammen!

Linker for deg som vil lese mer:

Les mer om bidragsyterne til FRIIDA her

Sjekk ut FRIIDAs linktre her