Websupporten kommer til ONS 2022

Vi er beæret av å få være med på ONS Trust 2022!

Med en stor glede kan vi si at Websupporten skal til ONS og presentere en ny fase og en ny fremtid for firmaet, i hjembyen. Vi kommer fra alle kanter i Norge og Spania for å samles i Stavanger for ONS 2022. Vi er takknemlige for å være et selskap i vår form, og fremdeles få lov til å vise oss frem og hva vi kan tilby både andre på stand, besøkende og andre firmaer der ute.

Websupporten tenker med bærekraftige mål når vi planlegger dagene og fremtiden vår. Derfor er det svært aktuelt for oss å få delta på ONS, spesielt med tanke på årets tema, «Trust». Vi arbeider hardt med og for våre partnerfirmaer, våre kunder og andre samarbeidspartnere, med tillit som en båndskaper. ONS har hatt ulike temaer hvert år siden oppstarten i 1974, og vi er så glade for å være med det året da «Tillit» er det store ordet som brukes.

Les gjerne mer om ONS temaet HER, men vi har også tatt utdraget som omhandler temaet for året:

The glue of society

There are just a few elementary forces that hold our world together. The one that’s the glue of society is called trust. Allowing people to live and work together. Organizations and communities to thrive. Businesses to create value. And nations and the international community to stay out of conflicts and solve great challenges. Trust is the building block for any relationship without which the foundation will always remain shaky.

Vi gleder oss utrolig mye til å få delta, vi har en stand på over 65kvm med konkurranser, utstillinger og giveaways.

Velkommen til oss i Hall 5, stand 5302. Vi ses på ONS åpningen den 29. August 2022!