Hvordan havnet Thermofit øverst på Google?

Mange samtaler med kunder om SEO, havner ofte inn på temaet – når kommer jeg øverst på Google? Det er slik at SEO er så klart tidkrevende. Man må være innstilt på at det ikke skjer et mirakel over natta. MEN, det betyr ikke at man skal legge lista lavt. For Thermofit endret ting seg på nett etter at vi ble engasjert i November 2020.

Eier og Daglig Leder Konrad slo på tråden for å spørre om mulighetene omkring rangering på nett. Spesielt hvordan man kommer øverst på Google. Herfra begynte Websupporten’s samarbeid med Thermofit.

Thermofit øverst på Google
Thermofit øverst på Google

Hvem er Thermofit?

Selskapet har levert helseputer og overmadrasser i over 15 år. De har solgt over 60.000 av putene sine på boligmesser. De kan produktet sitt ut og inn og de vet hva ordentlig kvalitet er. Nettsiden deres er en ren HTML side som ikke har noen undersider. Her var utfordringen å få endret tekst og innhold, holde det oppdatert kontinuerlig og fikse all meta på en slik måte at det ikke ble for mye for siden.

Et morsomt prosjekt fra første dag

Et spennende prosjekt da alle kjenner til Jysk, Kid og alle de store som rangerte øverst på Google. Da tenker man kanskje at dette ikke er mulig, hvordan skal man konkurrere mot dem? Det er fullt mulig, fordi Google’s algoritmer er ikke bare bygget for å gi storhet og «Glory» til de store. Neida, de er satt opp for at alle skal ha en sjanse til å vise frem sine tilbud. Sitt produkt og det du vil dele med resten av verden. En rangering på søkemotorer er basert på at innholdet skal være aktuelt for søkerne på nett.

Med andre ord, er du på let etter helseputer. Så vil søkemotoren prøve å finne de som tilbyr dette for deg. Og her kommer Thermofit inn i bilde. Med sin ene frontside tilbyr de at kundene ringer inn og får tilbudet over telefonen. Det er personlig kundeservice som settes pris på og det er akkurat slik det burde være. Her ivaretar Google essensen av søk på nett. Det skal være mulig for alle og enhver.

Hvordan arbeider vi med siden?

Her går arbeidet inn i rent kodespråk da det kun er HTML som er brukt. Vi gjør alle endringer lokalt i vårt foretrukne «open-source» tekstredigeringsprogram Brackets. Brackets er en lett, men likevel kraftig og moderne tekstredigerer. Deretter laster vi opp alle endringer gjennom FTP. I tillegg har vi laget nettstedskart gjennom server og alle nødvendige registreringer på Google. Veldig gøy for oss å jobbe med da det er så annerledes arbeid enn f.eks WordPress. Man oppnår det samme, men på ulike sett.

Koding for å komme øverst på Google
Koding er gøy å jobbe med for rangering på Google

Hvem kan havne øverst på Google? Alle kan rangere på Google!

Det har ingenting å si om du er kjendis eller om du er et multimillionselskap – hvem enn du er. Så er du rangert innenfor de samme kriteriene som algoritmene er bygget på. Så man havner ikke bare øverst på Google ved å gjøre ingenting. Det er det som er gøy å jobbe med SEO og kunder som virkelig setter pris på et manuelt arbeid. Et arbeid som gir avkastning. Vi er både glad og stolt over arbeidet med Thermofit. Vi bare gleder oss til å se videre suksess av vårt samarbeid og ønsker dem lykke til videre på ferden.

Hvordan rangere høyt i Google?

Enkelt og godt, først finner man en partner som vil lære å kjenne bedriften og utfordringene. Og som undersøker omstendighetene godt før man iverksetter et manuelt arbeid. Våre SEO løsninger kan skreddersys til fingerspissen. Vi kan forme dem med alle typer blogg-innlegg, on eller off-page SEO og alt av tekniske justeringer. Det som trengs! Så hvis man vil rangere høyt i Google, begynn med en samtale så tar vi det derfra.

Trenger du en strategi for å komme øverst på Google? Ta kontakt i dag for å begynne din reise med en god markedsplan innen SEO.