Takk til ONS og alle besøkende

Vi vil først og fremst takke ONS for å ha vært helt fantastisk mtp. oppfølging og service fra begynnelse til slutt. Dette var selvsagt vårt første ONS og vi har jobbet intenst med å få på plass produkter, stand materiale, design og så mye mer. Vi har hatt tilreisende fra Skandinavia / Europa fra WS systemet, og samlet oss alle for å være med på en konferanse utenom det vanlige.

Takk til alle som besøkte vår stand, våre kunder som reiste til Tjensvoll for å treffe oss, våre partnere og samarbeidspartnere som kom innom, og alle som var på besøk. Utrolig morsomt å se at så mange ville delta i våre konkurranser, hvor vi delte ut kontorkjøleskap, Google Nest speakers og JBL speakers, samt annet utstyr til kontoret.

ONS TRUST 2022 Konkurranse websupporten

Vi er også så utrolig stolt og imponert av vårt eget team som har jobbet iherdig både før, under og etter for å få dette til å bli så fullkomment som ønskelig. Dette var en stor suksess og vi har virkelig fått fremvist både Websupportens muligheter og fremtidens planer innom kontorutvikling og vårt 360 serviceprogram.

For en opplevelse dette har vært!

Websupporten Teamet