Websupporten på Norgestur: Promotering og smil fra Stavanger til Harstad

Klar, ferdig, gå! Websupporten er i gang med en spennende eventyrreise, og denne gangen tar vi med oss WS-bilen på en Norgestur som vil skape bølger av entusiasme og glede langs veien. Fra vår hjemby Stavanger til de majestetiske fjellene i Harstad, skal vi spre våre smil og vårt budskap til mennesker over hele landet.

Stavanger: Startpunktet for eventyret

Med hjertet fullt av entusiasme og bagasjerommet fullt av WS-merchandise, starter vi vårt eventyr i Stavanger. Byen som vi er så stolte av å kalle hjem, vil være startpunktet for vår reise gjennom Norges vidunderlige landskap.

Bergen: Kultur og Kaffepauser

Videre nordover stopper vi i Bergen, en by fylt med kultur, historie og sjarm. Vi tar oss tid til å utforske de brosteinsbelagte gatene, nyte den fantastiske utsikten over Bryggen og selvfølgelig ta en velfortjent kaffepause på en av byens mange kafeer.

På Norgestur gjennom Bergen med Websupporten

Neste stopp på vår reise er Trondheim, en by kjent for sin vakre Nidarosdomen og sitt pulserende studentmiljø. Her tar vi oss tid til å møte kjentfolk og så klart nye ansikter på veien, dele ut WS-merchandise og spre våre smilende ansikter til alle vi møter. Hvem vil vel ikke ha en WS penn? 😉

Harstad: Målet for eventyret

Endelig når vi vårt mål, Harstad, en by omfavnet av fjell og hav. Her avslutter vi vår Norgestur med et smil, vel vitende om at vi har spredt vårt budskap og vår glede til folk over hele landet. Som dere ser, så hadde vi bilen mildt sagt stappa med saker. Det er en lang tur, og vi er mer enn godt forberedt!

Websupporten på Norgestur til Harstad

Med WS-bilen som vår trofaste følgesvenn og våre smil som vårt viktigste verktøy, har vi utforsket Norge fra topp til tå, men omvendt. Vi har delt vårt budskap, skapt minner og tatt masse fine bilder underveis. Nå vender vi tilbake til Stavanger, fylt med stolthet og takknemlighet for den fantastiske reisen vi har hatt.

Takk for at du har vært med på eventyret med Websupporten!