Vi blir med på reisen av startupen Percor AS

Vi er overlykkelige for å kunne ønske vårt nyeste familiemedlem velkommen til Websupporten! La oss ta en nærmere titt på Percor AS, en fantastisk bedrift som vi er stolte av å kunne presentere.

Hvem er Percor?

Percor AS er ikke bare din gjennomsnittlige leverandør av foliering av bil, keramisk coating, arbeidstøy og gaveartikler. De er din ultimate destinasjon for alt du trenger for å gjøre arbeidsdagen litt mer fargerik og fritiden enda mer spennende! Med et utvalg av produkter fra pålitelige produsenter i Italia, England og Spania, kan du være sikker på å få topp kvalitet til konkurransedyktige priser – og levering på rekordtid!

Er du i nærheten av Sætre, så stopp innom Percor

Når du besøker Percors showroom og butikk i Åsveien, Sætre, vil du bli møtt med smilende ansikter og en varm velkomst. Ta deg tid til å utforske utvalget av produkter og la deg inspirere av skreddersydde design- og trykketjenester. Fra bildekor til tekstiltrykk, de har alt du trenger for å gi bedriften din det lille ekstra!

Jobb med oss, Percor og Websupporten

Hva sier Percor selv?

Enten du er kunde eller vil bli forhandler, ta kontakt med oss på stein@percor.no for mer informasjon om hvordan du dra nytte av Percors (fantastiske) produkter. Vi lover deg gode avtaler og en service som får deg til å føle deg som en del av laget!

Samfunnsansvar og bærekraft

Percor tar sitt samfunnsansvar på alvor, og det liker vi hos Websupporten! Gjennom å jobbe mot FNs 17 bærekraftsmål og involvere alle ansatte i denne prosessen, viser de vei for en mer bærekraftig fremtid. Vi er glade for å kunne støtte dem i dette arbeidet og ser frem til å bygge videre på arbeidet i sammen.

Vi hos Websupporten er stolte av å kunne ta hånd om hele driftsprosessen av Percors nettside. Fra optimalisering og sikkerhet til kontinuerlige oppdateringer, er vi her for å sørge for at deres online tilstedeværelse er like imponerende som produktene.


Veien til en bekymringsløs opplevelse på nett starter med drift

Å ha en nettstedsdriftsløsning fra Websupporten er som å ha en pålitelig mekaniker for din digitale motorvei. Vi tar styringen, sørger for jevn trafikkflyt og løser eventuelle veihindringer før de blir til større problemer. Dette arbeidet gjør vi for Percor.

Safety first, alltid!

Vi starter med grunnmuren: sikkerheten. Med våre avanserte verktøy og kontinuerlig overvåkning, står vi vakt mens du sover. Vi sikrer at ditt nettsted er beskyttet mot potensielle trusler og sårbarheter, og at eventuelle sikkerhetshull tettet umiddelbart.

Oppdateringer, kontinuerlig

Nettsteder er som levende organer som trenger jevnlig «pleie, vitaminer og vedlikehold.» Vi sørger for at din digitale plattform er oppdatert med den nyeste programvaren, plugins og sikkerhetsoppdateringer. Slik kan du være trygg på at ditt nettsted opererer smidig og effektivt til enhver tid.

Optimalisert for suksess – Percor AS, det er bare fremover herfra!

Vi går utover bare å holde lysene på. Vår ekspertise strekker seg til å optimalisere ytelsen til ditt nettsted for å sikre en sømløs brukeropplevelse. Fra raskere lastingstider til søkemotoroptimalisering (SEO), legger vi til rette for at besøkende finner veien til ditt digitale hjem med letthet.

Vi tilbyr den støtten våre kunder trenger, når de trenger det

Når du trenger hjelp, er vi tilgjengelig. Vår dedikerte kundestøtte er tilgjengelig for å svare på spørsmål, løse problemer og gi råd når som helst. Vi er din partner gjennom hver digitale utfordring, klar til å veilede deg til suksess.

Vi er ikke bare opptatt av å holde nettstedet ditt i drift; vi er opptatt av å fremtidssikre det. Vår kontinuerlige evaluering og tilpasning til nye trender og teknologier sikrer at ditt nettsted forblir relevant og konkurransedyktig i det stadig skiftende digitale landskapet.

Med Websupporten ved rattet kan du slappe av og nyte reisen, vel vitende om at ditt digitale reisemål er i de beste hender.


Vil du lære mer om Percor? Ta en titt på hjemmesiden.

Welcome to the family 😉