SEO i Stavanger, lokalt arbeid for synlighet

I vår hjemby, Stavanger, hvor konkurransen er stor, er nøkkelen til suksess ikke bare å være til stede, men å vise deg frem – bedre enn resten. Lokal søkemotoroptimalisering (SEO) er ikke bare en strategi; det er et kraftverktøy som sikrer at din bedrift ikke bare blir sett, men også foretrukket. Så hvordan kan lokal SEO forandre og bygge opp din virksomhet i Stavanger?

Teknisk analyse og tiltaksrapport for kartlegging for SEO i Stavanger

For å navigere i det digitale landskapet og å begynne å tenke på en posisjonering i Stavanger, starter vi med en grundig teknisk analyse. Det er det vi alltid begynner med. Vi avdekker hindringene som begrenser din nettsides potensiale i Googles, Bings og søkemotorers søkeresultater. Ved å utforme en tiltaksrapport, setter vi kursen mot forbedring, med målet om å ikke bare øke din synlighet, men også gjøre nettstedet ditt til en magnet for relevante besøkende. Det er det SEO handler om. Ikke bare trafikk, men kvalitativ trafikk!

Websupporten gjør deg synlig i Stavanger
Stavanger, lokalt arbeid får deg synlig her

Navigering gjennom søketrafikk

En av våre største kvaliteter og egenskaper i Websupporten, er utføring av analyser og undersøke trenddata, samt å få fremvist hvordan man kan bruke dette gjennom nøye planlegging. Da navigerer man seg gjennom trafikken. Ved å dykke dypt inn i data, identifiserer vi hvilke termer og uttrykk dine potensielle kunder bruker når de søker etter dine varer og tjenester. Denne innsikten gjør oss i stand til å styre søketrafikken direkte til din nettside, og dermed øke sannsynligheten for konverteringer og salg.

Målrettet trafikk og økt salg

Hva er målet vårt ved å jobbe for kvalitativ trafikk?

Det er konverteringer. Konverteringer! Økt trafikk som leder til økt salg. Ved å jobbe med lokal SEO for din bedrift i Stavanger, får du målrettet og relevant trafikk – og dette leder til økt salg.

Ved å tilrettelegge for en sømløs brukeropplevelse og sikre at din nettside kommuniserer verdien av dine tilbud tydelig, gjør vi besøkende til lojale kunder. Lojale kunder er det vi alle vil ha.

Faktaboks om LOKAL SEO

  • Nesten hvert fjerde søk på Google er lokale søk
  • I 2020 økte søkene som inkluderte «nær meg» med over 130%
  • 76% av forbrukerne leser «regelmessig» anmeldelser på nettet når de søker etter lokale bedrifter
  • Lokale og organiske søk utgjør til sammen 69% av den totale digitale trafikken
  • 42% av lokale søk involverer klikk på Google kart
  • 28% av søk med lokal søkeintensjon resulterer i et kjøp
Har du en bedrift i Stavangers gater? Finner kundene deg?

Bli synlig i Stavanger med SEO fra Websupporten!

I Stavanger, en by rik på handel og næring, er lokal SEO din billett til å skille deg ut i mengden. Nesten hvert fjerde søk på Google er lokale søk, noe som betyr at din bedrifts tilstedeværelse på Google og andre søkemotorer, er helt essensiell for å bli funnet, og ikke minst, for å øke salget. Enten noen søker etter «Bilvask i Stavanger», «Elektriker i Stavanger» eller «Bilmekaniker i Sandnes», så sikrer lokal SEO at din bedrift er synlig og tilgjengelig for ditt lokalmiljø, og omegn. Det er selvsagt mange som er i Sandnes, eller ute på Forus som søker etter lokale forretninger i Stavanger. Det har alt å si hvordan man bygger opp sin lokale profil på nett.

Behøver du en partner for digital vekst?

I et landskap hvor teknologi og brukeratferd stadig endrer seg, er det essensielt med en partner som ikke bare forstår kompleksiteten i lokal SEO, men også hvordan man navigerer gjennom det for å oppnå suksess. Vi i Websupporten er dedikerte til å hjelpe din bedrift å vokse ved å sikre at du blir lagt merke til, ikke bare i Stavanger, men hvor enn dine kunder befinner seg. Vi jobber for at du skal få positiv vekst, og kvalitative besøk. Ikke bare tilbyr vi SEO, men vi er et fullservice digitalt selskap skaper selgende nettsider, hvor man må ha en plan for SEO med i grunnmuren og integrert i en slagplan for bedriften.

Lokal SEO er mer enn bare et verktøy. Det er en strategi designet for å sikre at din bedrift blomstrer i en digital verden hvor konkurransen er stor. Ved å samarbeide med oss, tar du det første steget mot å ikke bare oppnå, men overgå dine mål. La oss gjøre Stavanger til byen hvor du blir sett!