Vi går inn i et nytt partnerskap for CDN løsninger

Vi har tidligere omtalt StackPath sin beslutning (Les nyheten om StackPath) om å avvikle visse tjenester, inkludert Content Delivery Network (CDN) og Web Application Firewall (WAF) løsninger. Da stod vi plutselig overfor utfordringen med å finne en ny partner som kunne opprettholde og forbedre kvaliteten på de tjenestene vi tilbyr våre kunder. Det er alltid mange følelser knyttet opp til forandring etter flere års samarbeid, hvor du føler deg sikker og trygg. Men etter en nøye og grundig evaluering, er vi begeistret for å kunngjøre etableringen av et nytt partnerskap med MojoHost, en anerkjent leverandør innen CDN-tjenester, med et globalt nettverk bestående av hele 53 lokasjoner verden over. Vi føler oss allerede veldig trygge på at MojoHost kommer til å fylle skoene etter StackPath på en svært bra måte.

Hvorfor har vi valgt MojoHost?

Forståelsen for «Good Mojo»

En av grunnene til at vi ble raskt interessert i MojoHost, var det unike konseptet «Good Mojo» som er mer enn bare en slagkraftig frase, det står som fundamentet for deres bedriftskultur og operasjonelle filosofi, hvor kunden alltid settes først og rettferdighet er essensielt. Dette samsvarte perfekt med våre egne verdier om å alltid prioritere våre kunders behov og å gjøre det bedre, alltid!
Med over to tiår under beltet har MojoHost demonstrert en imponerende evne til å levere førsteklasses service og resultater. Forståelsen for skreddersydde løsninger og tilpasningsevne gjenspeiler vår egen ambisjon om å tilby fleksible og robuste digitale løsninger tilpasset hver eneste unike kunde.

Global rekkevidde med lokal tilknytning
Det omfattende nettverket til MojoHost, med 53 CDN lokasjoner spredt globalt, gjør det mulig for oss å sikre at innholdet til kundene våre leveres raskt og effektivt, uavhengig av geografisk plassering. Dette vil uten tvil bidra til en optimalisert brukeropplevelse for våre kunders nettsider og applikasjoner.

Ved å inngå partnerskap med MojoHost, styrker vi vår forpliktelse til å bygge langvarige relasjoner som støtter våre kunders digitale reise. Gjennom tett samarbeid sikter vi mot å oppnå imponerende resultater som understreker vårt felles engasjement for våre kunders suksess.

Tom Danny Pedersen, Daglig leder i Websupporten

Et felles engasjement for samfunnsansvar
MojoHosts engasjement i samfunnsansvarlige initiativer, inkludert deres støtte til Free Speech Coalition, Pineapple Support, og Association of Sites Advocating Child Protection (ASACP), reflekterer en felles forpliktelse til å gi tilbake til samfunnet og drive vår virksomhet på en etisk forsvarlig måte. Dette arbeidet imponerer oss og sier veldig mye om MojoHost som selskap.

Vårt engasjement for suksess

Dette nye samarbeidet representerer en milepæl i vår kontinuerlige søken på å tilby markedets ledende digitale løsninger. Ved å kombinere Websupportens kundesentrerte tilnærming med MojoHosts teknologiske ekspertise og globale nettverk, tar vi et betydelig steg fremover i å sikre at våre kunder alltid vil ha tilgang til den beste teknologien, og den beste servicen vi kan gi. Under migreringen, skal vi sikre at hele operasjonen og domener som er tilknyttet tjenestene, unngår nedetid, og skjer så sømløst som mulig.

Vi ser med stor entusiasme frem til veien videre med MojoHost ved vår side, overbevist om at dette samarbeidet vil innebære vesentlige fordeler for våre kunder og bidra betydelig til digital vekst og suksess.