Websupporten kjøper Nettpakke.no og vokser videre

Pressemelding

I dag markeres det et nytt kapittel i vår reise. Vi kunngjører oppkjøpet av Nettpakke.no, en godt kjent aktør innen digitale løsninger siden 2019. Denne overtakelsen signaliserer ikke bare vekst og utvidelse for oss, men også fornyelse og integrering av våre kjerneverdier i Nettpakke.no’s virke.

I en verden der digital tilstedeværelse er avgjørende for enhver virksomhet, representerer Nettpakke.no en unik mulighet. Med sitt fokus på nettløsninger til faste og forutsigbare pakkepriser, har Nettpakke.no tilbudt en kostnadseffektiv og strømlinjeformet løsning for små og store bedrifter som ønsker å styrke sin tilstedeværelse på nett.

Økt konkurransekraft

Nettpakkes opprinnelige eiere tok den vanskelige avgjørelsen om å avslutte driften og ingen tidligere eiere følger med Nettpakke videre. I lys av dette så vi i Websupporten en mulighet til ikke bare å bevare, men også å forbedre og utvide det solide grunnlaget som Nettpakke.no har bygget opp. Ved å integrere våre kjerneverdier – «Vi vokser sammen,» «Gjør det bedre, alltid,» og «Gjør en forskjell» – i Nettpakkes drift, forplikter vi oss til å videreføre og forsterke deres engasjement for innovasjon.

Dette oppkjøpet representerer et løfte om å vedlikeholde og styrke Nettpakke.no’s posisjon i markedet som en partner for bedrifter som søker effektive og rimelige digitale løsninger. Vår ambisjon er å bygge en bro mellom Nettpakke.no’s etablerte tilbud og Websupportens omfattende tjenester, for å skape et enda mer dynamisk og fleksibelt utvalg for våre kunder.

Tom Danny Pedersen, daglig leder i Websupporten, sier følgende: «Dette er en satsing vi har stor tro på. Nettpakke.no fyller et viktig behov i markedet for mindre selskaper som søker tilgjengelige, men kraftfulle digitale løsninger. Sammen med Websupportens bredere spekter av tilpassede løsninger, vil Nettpakke styrke vårt tilbud og sikre at alle våre kunder – uavhengig av størrelse og behov – får tilgang til best mulige digitale tjenester.»

Tom Danny Pedersen, Daglig leder i Websupporten

Vi ser frem til å navigere denne nye fasen med optimisme og engasjement, og vi er ivrige etter å dele de mange fordelene denne integrasjonen vil bringe til våre kunder og samfunnet som helhet. Sammen, med fornyet styrke og fokus, er vi klare for å fortsette å gjøre en forskjell i den digitale verdenen.

Velkommen til en ny æra med Websupporten og Nettpakke.no – sammen vokser vi, forbedrer oss kontinuerlig, og gjør en betydelig forskjell.